App. Green Park in Gran Canaria

//App. Green Park in Gran Canaria

App. Green Park in Gran Canaria

369.00

Dit prachtig gelegen App. Green Park met 2 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! App. Green Park

SKU: 38487 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Beschrijving accommodatie: De appartementen van Green Park zijn eenvoudig en liggen in een groene omgeving. Binnen een straal van 500 meter kun je alles vinden wat je vakantie helemaal compleet zal maken! Gelegen in het levendige gedeelte van Playa del Ingles, ligt hier hier alles op loopafstand. Wil je er toch liever op uit, dan is de bushalte op enkele meters afstand te vinden.

Wanneer je in Appartementen Green Park verblijft heb je niet veel nodig. In de directe omgeving ben je zo bij de diverse leuke winkelcentra en het schitterende zandstrand van Playa del Ingles. Wil je even bijkomen van alle drukte, dan biedt het zwembad met zonneterras uitkomst. Geniet in de zon van een middagdutje of van een lekkere cocktail en een goed boek.

Meer over Gran Canaria:

Lees hier meer over Gran Canaria

Een vakantie naar Gran Canaria boeken met Sunweb is zeker een goede zet. Sunweb is namelijk de prijsvechter op het gebied van vakanties en kan u vele mooie accommodaties aanbieden naar het heerlijke vakantie eiland Gran Canaria. App. Green Park is nu lekker scherp geprijsd voor periodes: , en .

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Verzorgingstype

Type Verzorging