Aparthotel Suites & Villa Resort by Dunas in Gran Canaria

Dit prachtig gelegen Aparthotel Suites & Villa Resort by Dunas met sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Aparthotel Suites & Villa Resort by Dunas

455.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: 41157 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving accommodatie: Het volledig geronveerde Aparthotel Suites en Villa Resort by Dunas is omringd door de mooie natuur van Gran Canaria; het complex ligt bij het beschermde nationale park Palmeral. Ook de mooie duinen van Maspalomas zijn in de omgeving te vinden. Het complex heeft een rustige sfeer waar je heerlijk tot rust kunt komen. Het stijlvolle resort is ruim opgezet en heeft meerdere zwembaded, met een geweldige splashpool voor de kinderen. Het complex is opgedeeld in verschillende laagbouw appartementen en villa’s verspreid over de gehele tuin. De suites waar je in verblijft zijn ruim, waardoor dit complex uitermate geschikt is voor families met kinderen. Er wordt ook voldoende aandacht besteed aan het animatieprogramma voor zowel de kinderen als de ouderen.

Meer over Gran Canaria:

Lees hier meer over Gran Canaria

Een vakantie naar Gran Canaria boeken met Sunweb is zeker een goede zet. Sunweb is namelijk de prijsvechter op het gebied van vakanties en kan u vele mooie accommodaties aanbieden naar het heerlijke vakantie eiland Gran Canaria. Aparthotel Suites & Villa Resort by Dunas is nu lekker scherp geprijsd voor periodes: , en .

Specificaties: Aparthotel Suites & Villa Resort by Dunas in Gran Canaria

Land

Regio

Stad

Verzorgingstype

Type Verzorging

Klantwaardering

Aparthotel Suites & Villa Resort by Dunas in Gran Canaria
Aparthotel Suites & Villa Resort by Dunas in Gran Canaria

455.00

Gran Canaria
Logo
Shopping cart