Abora Interclub by Lopesan in Gran Canaria

Home/San Agustin/Abora Interclub by Lopesan in Gran Canaria

Abora Interclub by Lopesan in Gran Canaria

600.00

Dit prachtig gelegen Abora Interclub by Lopesan van 4 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Abora Interclub by Lopesan

Artikelnummer: 11906 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar Abora Interclub by Lopesan met TUI.nl. Met TUI boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats San Agustin is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van 8 en een scherpe prijs is Abora Interclub by Lopesan een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie Abora Interclub by Lopesan : Is Playa del Inglés te druk? Maar heb je wel behoefte aan een verblijf in een gezellige, toeristische badplaats? Dan ben je bij het pas gerenoveerde Abora Interclub by Lopesan aan het goede adres. Vakantie is dé tijd om tot jezelf te komen. Als de kids onder de pannen zijn in de miniclub, plof jij neer op je ligbedje met dat ene goede boek. Je kan hier dagen dobberen in het water, relaxen onder een palmboom en op ieder moment van de dag iets lekkers opscheppen. Roetsjend van de glijbanen, klimmen en klauteren in de speeltuin… De kinderen zullen zich in ieder geval niet vervelen. Liever aan zee werken aan je vakantiekleurtje? Onderaan de trap lonkt het strand. Je loopt de treden af, met als beloning zand tussen je tenen!

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad

Gastenwaardering Van Arke.nl

Luchthaven Van Vertrek

Go to Top