Abora Catarina by Lopesan in Gran Canaria

Home/Playa del Inglés/Abora Catarina by Lopesan in Gran Canaria

Abora Catarina by Lopesan in Gran Canaria

590.00

Dit prachtig gelegen Abora Catarina by Lopesan van 4 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Abora Catarina by Lopesan

Artikelnummer: 38213 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar Abora Catarina by Lopesan met TUI.nl. Met TUI boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Playa del Inglés is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van 8.3 en een scherpe prijs is Abora Catarina by Lopesan een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie Abora Catarina by Lopesan : Een warm welkom voor jong en oud in Abora Catarina by Lopesan in Playa del Inglés! Op stap met mascotte Panchi, voorleesmiddagen en verstoppertje spelen in de speeltent op je familiekamer. Zelfs aan de allerkleinste avonturiers is gedacht. Maar geniet je liever van elkaar zonder kinderen? Dan boek je de Deluxe kamer. Samen proost je met een glas wijn op het begin van je vakantie. Een moderne en frisse uitstraling; Het hotel heeft een kleurrijke metamorfose ondergaan. Bij het buffet van Abora Catarina by Lopesan maakt het niet uit hoe vaak je opschept, hier geniet je 24 uur van all ”het lekkers” inclusive. Met een paar passen wandel je naar de langgerekte duinen van Maspalomas. Hier is de zonsondergang adembenemend!

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad

Gastenwaardering Van Arke.nl

Luchthaven Van Vertrek

Ga naar de bovenkant