Abora Buenaventura by Lopesan in Gran Canaria

Home/Playa del Inglés/Abora Buenaventura by Lopesan in Gran Canaria

Abora Buenaventura by Lopesan in Gran Canaria

487.00

Dit prachtig gelegen Abora Buenaventura by Lopesan van 4 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! Abora Buenaventura by Lopesan

Artikelnummer: 55757 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar Abora Buenaventura by Lopesan met TUI.nl. Met TUI boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Playa del Inglés is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van 8.1 en een scherpe prijs is Abora Buenaventura by Lopesan een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie Abora Buenaventura by Lopesan : Hallo, wakker worden! Voor een mooie dag in Playa del Inglés aan de Atlantische Oceaan bij hotel Abora Buenaventura by Lopesan. Verse koffie met kleurrijk ontbijt staat al klaar in restaurant sABOReA, een eerste kennismaking met Spaanse gastvrijheid onder de zon. Dan de vraag: naar Playa de Inglés of het zandstrand San Agustin, luieren bij één van de twee speelse zwembaden in de groene tuinoase of actief een potje tennis spelen? Niets hoeft, alles kan bij Abora Buenaventura by Lopesan. En dat vinden de kinderen ook leuk. De zwembaden en het spontane animatieteam zorgen voor dolle spetterpret. Tel daar de relaxte sfeer en de goede All Inclusive bij op en het vakantievieren voor een vriendelijk prijsje met vrienden, partner of gezin is ontdekt.

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad

Gastenwaardering Van Arke.nl

Luchthaven Van Vertrek

Ga naar de bovenkant