8 daagse vliegvakantie naar Sercotel Cristina Las Palmas in las palmas, canarische eilanden in Gran Canaria

//8 daagse vliegvakantie naar Sercotel Cristina Las Palmas in las palmas, canarische eilanden in Gran Canaria

8 daagse vliegvakantie naar Sercotel Cristina Las Palmas in las palmas, canarische eilanden in Gran Canaria

506.00

Dit prachtig gelegen 8 daagse vliegvakantie naar Sercotel Cristina Las Palmas in las palmas, canarische eilanden van 5 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! 8 daagse vliegvakantie naar Sercotel Cristina Las Palmas in las palmas, canarische eilanden

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar 8 daagse vliegvakantie naar Sercotel Cristina Las Palmas in las palmas, canarische eilanden via PrijsVrij. Met Prijsvrij boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Las Palmas is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van en een scherpe prijs is 8 daagse vliegvakantie naar Sercotel Cristina Las Palmas in las palmas, canarische eilanden een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie 8 daagse vliegvakantie naar Sercotel Cristina Las Palmas in las palmas, canarische eilanden : Het Secrotel Cristina Las Palmas is een luxueus hotel in Las Palmas met een ideale ligging direct aan het strand van Playa de las Centeras. Naast relaxen op het strand is het ook mogelijk om te genieten bij het zwembad van het hotel. In de omgeving bevinden zich diverse winkeltjes en gezellige restaurants, waardoor je je niet snel zal vervelen!

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad