8 daagse vliegvakantie naar Riosol in puerto rico, canarische eilanden in Gran Canaria

//8 daagse vliegvakantie naar Riosol in puerto rico, canarische eilanden in Gran Canaria

8 daagse vliegvakantie naar Riosol in puerto rico, canarische eilanden in Gran Canaria

290.00

Dit prachtig gelegen 8 daagse vliegvakantie naar Riosol in puerto rico, canarische eilanden van 3 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! 8 daagse vliegvakantie naar Riosol in puerto rico, canarische eilanden

Artikelnummer: 18e6ef0723d6bf40f66e970a1f427a933134db73 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar 8 daagse vliegvakantie naar Riosol in puerto rico, canarische eilanden via PrijsVrij. Met Prijsvrij boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Puerto Rico is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van en een scherpe prijs is 8 daagse vliegvakantie naar Riosol in puerto rico, canarische eilanden een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie 8 daagse vliegvakantie naar Riosol in puerto rico, canarische eilanden : Appartementencomplex Riosol biedt door haar terrassenvormige bouw een schitterend uitzicht op de haven en de zee van Puerto Rico. Faciliteiten van het complex zijn onder andere verschillende bars, een restaurant met thema-avonden, een zwembad en een jacuzzi. Voor de kinderen is er een miniclub, een speelplaats en een apart kinderbad aanwezig.

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad