8 daagse vliegvakantie naar Parque Bali in maspalomas, canarische eilanden in Gran Canaria

//8 daagse vliegvakantie naar Parque Bali in maspalomas, canarische eilanden in Gran Canaria

8 daagse vliegvakantie naar Parque Bali in maspalomas, canarische eilanden in Gran Canaria

349.00

Dit prachtig gelegen 8 daagse vliegvakantie naar Parque Bali in maspalomas, canarische eilanden van 2 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! 8 daagse vliegvakantie naar Parque Bali in maspalomas, canarische eilanden

SKU: e67a8ded2ded6abeefc5cfbc6c17c9e9f7c4af5c Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar 8 daagse vliegvakantie naar Parque Bali in maspalomas, canarische eilanden via PrijsVrij. Met Prijsvrij boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Maspalomas is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van en een scherpe prijs is 8 daagse vliegvakantie naar Parque Bali in maspalomas, canarische eilanden een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie 8 daagse vliegvakantie naar Parque Bali in maspalomas, canarische eilanden : Met name door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en sfeervolle bungalows is Parque Bali een geliefde accommodatie in Maspalomas. De prachtige tuin is perfect om te zonnebaden en te relaxen. Naast al dat relaxen is het ook zeker leuk om een aardige wandeling naar het strand en het centrum te maken. Je kan natuurlijk ook een fiets huren om jezelf te voorzien van net iets meer luxe.

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad