8 daagse vliegvakantie naar Marinasol in san agustin, canarische eilanden in Gran Canaria

//8 daagse vliegvakantie naar Marinasol in san agustin, canarische eilanden in Gran Canaria

8 daagse vliegvakantie naar Marinasol in san agustin, canarische eilanden in Gran Canaria

222.00

Dit prachtig gelegen 8 daagse vliegvakantie naar Marinasol in san agustin, canarische eilanden van 3 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! 8 daagse vliegvakantie naar Marinasol in san agustin, canarische eilanden

SKU: 719b080bdf39df39b5fad37a99b382094f59e700 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar 8 daagse vliegvakantie naar Marinasol in san agustin, canarische eilanden via PrijsVrij. Met Prijsvrij boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats San Agustin is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van en een scherpe prijs is 8 daagse vliegvakantie naar Marinasol in san agustin, canarische eilanden een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie 8 daagse vliegvakantie naar Marinasol in san agustin, canarische eilanden : Het 3-sterren appartementencomplex Marinasol in San Agustin biedt 55 comfortabele appartementen aan. Door de kleinschaligheid van het complex hangt er een gemoedelijke sfeer en is het ideaal voor rustzoekers. In de zomer geniet je van de heerlijke zonnestralen aan het zwembad. Daarnaast is er een modern spacentrum aanwezig waar je terecht kan voor optimale ontspanning!

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad