8 daagse vliegvakantie naar Las Faluas in playa del ingles, canarische eilanden in Gran Canaria

//8 daagse vliegvakantie naar Las Faluas in playa del ingles, canarische eilanden in Gran Canaria

8 daagse vliegvakantie naar Las Faluas in playa del ingles, canarische eilanden in Gran Canaria

275.00

Dit prachtig gelegen 8 daagse vliegvakantie naar Las Faluas in playa del ingles, canarische eilanden van 2 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! 8 daagse vliegvakantie naar Las Faluas in playa del ingles, canarische eilanden

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar 8 daagse vliegvakantie naar Las Faluas in playa del ingles, canarische eilanden via PrijsVrij. Met Prijsvrij boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Playa Del Ingles is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van en een scherpe prijs is 8 daagse vliegvakantie naar Las Faluas in playa del ingles, canarische eilanden een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie 8 daagse vliegvakantie naar Las Faluas in playa del ingles, canarische eilanden : Het appartementencomplex Las Faluas is centraal gelegen in het toeristische centrum van de badplaats Playa del Inglés. Neem een duik in het zwembad, sla een balletje op de tennisbaan of breng je dag relaxed door in de zon op het prachtige zandstrand. Voor een gezellig diner kun je terecht bij het restaurant van het hotel of bij een van de vele restaurantjes in de omgeving.

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad