8 daagse vliegvakantie naar Koka in playa del ingles, canarische eilanden in Gran Canaria

//8 daagse vliegvakantie naar Koka in playa del ingles, canarische eilanden in Gran Canaria

8 daagse vliegvakantie naar Koka in playa del ingles, canarische eilanden in Gran Canaria

206.00

Dit prachtig gelegen 8 daagse vliegvakantie naar Koka in playa del ingles, canarische eilanden van 3 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! 8 daagse vliegvakantie naar Koka in playa del ingles, canarische eilanden

SKU: f5be67f26814a3e27d98c8decb3461a81b7d6f71 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar 8 daagse vliegvakantie naar Koka in playa del ingles, canarische eilanden via PrijsVrij. Met Prijsvrij boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Playa Del Ingles is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van en een scherpe prijs is 8 daagse vliegvakantie naar Koka in playa del ingles, canarische eilanden een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie 8 daagse vliegvakantie naar Koka in playa del ingles, canarische eilanden : Dit sfeervolle appartementencomplex ligt aan de hoofdweg naar het centrum van het levendige Playa del Inglés. Met het strand op loopafstand is het hier heerlijk vertoeven voor strandliefhebbers. Het complex beschikt onder andere over een heerlijk zwembad, een pool-/snackbar, een café en een discotheek, waardoor u niet verplicht bent om buiten het complex vertier te zoeken.

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad