8 daagse vliegvakantie naar Green Park in playa del ingles, canarische eilanden in Gran Canaria

//8 daagse vliegvakantie naar Green Park in playa del ingles, canarische eilanden in Gran Canaria

8 daagse vliegvakantie naar Green Park in playa del ingles, canarische eilanden in Gran Canaria

234.00

Dit prachtig gelegen 8 daagse vliegvakantie naar Green Park in playa del ingles, canarische eilanden van 2 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! 8 daagse vliegvakantie naar Green Park in playa del ingles, canarische eilanden

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar 8 daagse vliegvakantie naar Green Park in playa del ingles, canarische eilanden via PrijsVrij. Met Prijsvrij boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Playa Del Ingles is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van en een scherpe prijs is 8 daagse vliegvakantie naar Green Park in playa del ingles, canarische eilanden een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie 8 daagse vliegvakantie naar Green Park in playa del ingles, canarische eilanden : Het appartementencomplex Green Park is gelegen in de gezellige badplaats Playa del Ingles. Het strand, winkeltjes, restaurants en barretjes vind je allemaal op loopafstand van het complex. Green Park is een eenvoudig complex met een fijn zwembad en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad