8 daagse vliegvakantie naar Duna Golf in maspalomas, canarische eilanden in Gran Canaria

/8 daagse vliegvakantie naar Duna Golf in maspalomas, canarische eilanden in Gran Canaria

8 daagse vliegvakantie naar Duna Golf in maspalomas, canarische eilanden in Gran Canaria

461.00

Dit prachtig gelegen 8 daagse vliegvakantie naar Duna Golf in maspalomas, canarische eilanden van 2 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! 8 daagse vliegvakantie naar Duna Golf in maspalomas, canarische eilanden

Artikelnummer: 172bbf45507d4b61f74e32e88c657d04dd2ea3ee

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar 8 daagse vliegvakantie naar Duna Golf in maspalomas, canarische eilanden via PrijsVrij. Met Prijsvrij boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Maspalomas is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van en een scherpe prijs is 8 daagse vliegvakantie naar Duna Golf in maspalomas, canarische eilanden een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie 8 daagse vliegvakantie naar Duna Golf in maspalomas, canarische eilanden : In de populaire badplaats Maspalomas ligt het 2-sterren bungalowcomplex Duna Golf. De bungalows zijn gelegen rondom het grote zwembad. Door deze vormgeving wordt dit complex als zeer gezellig ervaren en is het erg geschikt voor een familievakantie. Door de aanwezigheid van een apart kinderbad en speeltuin zullen de kinderen in Duna Golf niets te kort komen!

Extra informatie

Accommodatiesoort
Aantal Sterren
Stad