8 daagse vliegvakantie naar Duna Beach in maspalomas, canarische eilanden in Gran Canaria

//8 daagse vliegvakantie naar Duna Beach in maspalomas, canarische eilanden in Gran Canaria

8 daagse vliegvakantie naar Duna Beach in maspalomas, canarische eilanden in Gran Canaria

228.00

Dit prachtig gelegen 8 daagse vliegvakantie naar Duna Beach in maspalomas, canarische eilanden van 3 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! 8 daagse vliegvakantie naar Duna Beach in maspalomas, canarische eilanden

SKU: 75082054dd6c510d3eab8b5b04a463c0ebc3f613 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar 8 daagse vliegvakantie naar Duna Beach in maspalomas, canarische eilanden via PrijsVrij. Met Prijsvrij boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Maspalomas is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van en een scherpe prijs is 8 daagse vliegvakantie naar Duna Beach in maspalomas, canarische eilanden een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie 8 daagse vliegvakantie naar Duna Beach in maspalomas, canarische eilanden : Duna Beach is een fijn bungalowcomplex gelegen in het prachtige Maspalomas. Geniet van de adembenemende tuin of huur een fiets om de mooie natuur en omgeving van Maspalomas te verkennen. Mocht je een auto huren, dan kan je deze parkeren op de parkeerplaats bij het hotel.

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad