8 daagse vliegvakantie naar Cordial Mogan Valle in puerto de mogan, canarische eilanden in Gran Canaria

//8 daagse vliegvakantie naar Cordial Mogan Valle in puerto de mogan, canarische eilanden in Gran Canaria

8 daagse vliegvakantie naar Cordial Mogan Valle in puerto de mogan, canarische eilanden in Gran Canaria

394.00

Dit prachtig gelegen 8 daagse vliegvakantie naar Cordial Mogan Valle in puerto de mogan, canarische eilanden van 3 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! 8 daagse vliegvakantie naar Cordial Mogan Valle in puerto de mogan, canarische eilanden

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar 8 daagse vliegvakantie naar Cordial Mogan Valle in puerto de mogan, canarische eilanden via PrijsVrij. Met Prijsvrij boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Puerto De Mogan is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van en een scherpe prijs is 8 daagse vliegvakantie naar Cordial Mogan Valle in puerto de mogan, canarische eilanden een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie 8 daagse vliegvakantie naar Cordial Mogan Valle in puerto de mogan, canarische eilanden : In de prachtige vallei van Mogan vindt u het 3-sterrenhotel Cordial Mogan Valle. Door de unieke ligging heb je een prachtig uitzicht en bevindt je je op loopafstand van het schilderachtige dorpje en vissershaven Puerto de Mogán. Op het complex kan je ontspannen in één van de 3 zwembaden en de kinderen zullen zich geen moment vervelen met de aanwezigheid van talloze kinderfaciliteiten.

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad