8 daagse vliegvakantie naar Colina Mar in puerto rico, canarische eilanden in Gran Canaria

//8 daagse vliegvakantie naar Colina Mar in puerto rico, canarische eilanden in Gran Canaria

8 daagse vliegvakantie naar Colina Mar in puerto rico, canarische eilanden in Gran Canaria

305.00

Dit prachtig gelegen 8 daagse vliegvakantie naar Colina Mar in puerto rico, canarische eilanden van 3 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! 8 daagse vliegvakantie naar Colina Mar in puerto rico, canarische eilanden

SKU: 7c2cee9c0fd7cf816cc5de3bc9a55104bb2403d0 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar 8 daagse vliegvakantie naar Colina Mar in puerto rico, canarische eilanden via PrijsVrij. Met Prijsvrij boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Puerto Rico is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van en een scherpe prijs is 8 daagse vliegvakantie naar Colina Mar in puerto rico, canarische eilanden een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie 8 daagse vliegvakantie naar Colina Mar in puerto rico, canarische eilanden : Colina Mar is een sfeervol aparthotel in Puerto Rico dat in 2012 voor het laatst is gerenoveerd. De kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in de speeltuin, het kinderbad en met de kinderanimatie. Het hotel zorgt voor voldoende comfort door het aanbieden van onder andere een buffetrestaurant, gratis wasservice, 24-uurs receptie en een gezellige poolbar.

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad