8 daagse vliegvakantie naar Caroni in playa del ingles, canarische eilanden in Gran Canaria

//8 daagse vliegvakantie naar Caroni in playa del ingles, canarische eilanden in Gran Canaria

8 daagse vliegvakantie naar Caroni in playa del ingles, canarische eilanden in Gran Canaria

306.00

Dit prachtig gelegen 8 daagse vliegvakantie naar Caroni in playa del ingles, canarische eilanden van 2 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! 8 daagse vliegvakantie naar Caroni in playa del ingles, canarische eilanden

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar 8 daagse vliegvakantie naar Caroni in playa del ingles, canarische eilanden via PrijsVrij. Met Prijsvrij boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Playa Del Ingles is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van en een scherpe prijs is 8 daagse vliegvakantie naar Caroni in playa del ingles, canarische eilanden een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie 8 daagse vliegvakantie naar Caroni in playa del ingles, canarische eilanden : Caroni is een prima hotelkeuze als je wilt ontsnappen aan grootschalige hotels. Er heerst een familiaire sfeer, waardoor je je al snel zal thuisvoelen. Door de goede ligging in Playa del Ingles is het makkelijk om het zonnebaden aan het zwembad af te wisselen met leuke uitstapjes naar de boulevard en het populaire winkelcentrum Kasbah.

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad