8 daagse vliegvakantie naar Capri in maspalomas, canarische eilanden in Gran Canaria

//8 daagse vliegvakantie naar Capri in maspalomas, canarische eilanden in Gran Canaria

8 daagse vliegvakantie naar Capri in maspalomas, canarische eilanden in Gran Canaria

266.00

Dit prachtig gelegen 8 daagse vliegvakantie naar Capri in maspalomas, canarische eilanden van 2 sterren vind u in het Spaanse Gran Canaria. Ga door naar de aanbieder voor de goedkoopste prijzen! 8 daagse vliegvakantie naar Capri in maspalomas, canarische eilanden

SKU: 1cd80d71034cd0062dc89484d8fb21281f5e8a32 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Boek nu een heerlijke vakantie Gran Canaria naar 8 daagse vliegvakantie naar Capri in maspalomas, canarische eilanden via PrijsVrij. Met Prijsvrij boekt u een heerlijke vakantie naar de Canarische eilanden en de plaats Maspalomas is daarbij een prachtige badplaats gelegen op Gran Canaria. Met een gemiddelde klantwaardering van en een scherpe prijs is 8 daagse vliegvakantie naar Capri in maspalomas, canarische eilanden een echte aanrader.

Omschrijving accommodatie 8 daagse vliegvakantie naar Capri in maspalomas, canarische eilanden : Capri is een appartementencomplex in Maspalomas op het mooie eiland Gran Canaria. Met een shuttlebus wordt je zo naar het zandstrand gebracht om daar lekker te ontspannen. Ook bij het hotel kun je heerlijk relaxen op het zonneterras aan het zwembad. Met een leuke speeltuin en een kinderbad is het ook voor de kinderen goed vertoeven. En wist je dat het terrein maar liefst 1.650 m² groot is?

Extra informatie

Accommodatiesoort

Aantal Sterren

Stad